Poplista

Wiktor Dyduła, Kasia Sienkiewicz - Nie mówię tak, nie mówię nie
1
Wiktor Dyduła, Kasia Sienkiewicz Nie mówię tak, nie mówię nie
Dennis Lloyd - Mad World
2
Dennis Lloyd Mad World
sombr - undressed
3
sombr undressed

Co było grane?

Mezo / Kasia Wilk / Tabb - Sacrum
18:50
Mezo / Kasia Wilk / Tabb Sacrum
Liquido - Narcotic
18:54
Liquido Narcotic
FAKTY RMF FM -
19:00
FAKTY RMF FM

Magda Gessler drży o ukochanego, który walczy z epidemią koronawirusa. "Niewiadoma jest straszna"

Magda Gessler zamieściła w sieci przejmujący wpis. Pisze o rozłące i tęsknocie za ukochanym. Jak zdradziła restauratorka, jej partner Waldemar walczy obecnie w Kanadzie z epidemią koronawirusa.

Magda Gessler drży o ukochanego

Magda Gessler tuż przed czwartkowym występem w „Dzień dobry TVN” opublikowała w sieci bardzo osobisty wpis. Gwiazda programu „Kuchenne rewolucje” zamieściła na Facebooku archiwalne zdjęcie ze studia śniadaniówki TVN-u. Na fotografii znajduje się w towarzystwie swojego ukochanego, Waldemara Kozerawskiego.

Dzisiejsze TVN. Niestety będę sama… Relacja prosto z domu, gdzie jestem w izolacji. Bez kochanego Waldemara… – zaczęła swój wpis Gessler.

„Pracuje ciężko jako lekarz na pierwszej linii frontu”

Jak ujawniła restauratorka, jej partner znajduje się obecnie w Kanadzie. Waldek jest lekarzem medycyny rodzinnej i estetycznej w Toronto. W dobie międzynarodowego zagrożenia koronawirusem pomaga walczyć z epidemią w Ameryce Północnej.

On pracuje ciężko w Kanadzie jako lekarz na pierwszej linii frontu, przyjmując swoich pacjentów. Ja ze względu na sytuację nie doleciałam. Jest nam bardzo źle. Ale mam nadzieję jak najszybciej do niego dołączyć… Ta niewiadoma jest straszna. Kiedy? – pisze zaniepokojona restauratorka.

Przy okazji Gessler postanowiła wystosować apel do swoich fanów.

Proszę was, zostańcie w domu, może wtedy ludzie zakochani znów będą mogli być razem! Czy tych, którzy zostali rozdzieleni tą zarazą jest dużo? Czy jeszcze ktoś ma taką sytuację, jak ja? Piszcie, proszę, będziemy się wspierać – napisała gwiazda „Kuchennych rewolucji”.



Polecamy